Ακόμη περισσότερα μίλια για τους τακτικούς επιβάτες ΟΑ και Κυπριακών Αερογραμμών

Ακόμη περισσότερα μίλια για τους τακτικούς επιβάτες ΟΑ και Κυπριακών Αερογραμμών

Στη φάση της εφαρμογής πέρασε από την Πέμπτη, το στάδιο της συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας της Olympic Air με τις Κυπριακές Αερογραμμές, που προβλέπει τη σύνδεση των προγραμμάτων τακτικών επιβατών, Travelair Club και Sunmiles, των δύο εταιρειών.

Στο πλαίσιο αυτό τα μέλη του Travelair Club της Olympic Air θα κερδίζουν μίλια ταξιδεύοντας σε πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών, ενώ αντίστοιχα τα μέλη του προγράμματος Sunmiles των Κυπριακών Αερογραμμών θα κερδίζουν βαθμούς στα ταξίδια τους με πτήσεις της Olympic Air.

Η συλλογή βαθμών και μιλίων ισχύει στις πτήσεις κοινού κωδικού της Olympic Air με τις Κυπριακές Αερογραμμές, καθώς και σε όλους τους προορισμούς του δικτύου των δύο εταιρειών.

Επιπλέον, οι κάτοχοι καρτών Silver και Gold του Travelair Club, της Olympic Air θα κερδίζουν αντίστοιχα 10% και 20% επιπλέον μίλια επιβράβευσης σε κάθε πτήση κοινού κωδικού που πραγματοποιούν με τις Κυπριακές Αερογραμμές. Από την πλευρά τους, οι κάτοχοι των καρτών Premium και Elite του προγράμματος Sunmiles των Κυπριακών Αερογραμμών θα κερδίζουν 25% και 50% επιπλέον βαθμούς επιβράβευσης σε πτήσεις κοινού κωδικού με την Olympic Air. Για τη συγκέντρωση βαθμών και μιλίων επιβράβευσης, μόνη προϋπόθεση είναι η δήλωση του αριθμού μέλους κατά την κράτηση της θέσης και η επιβεβαίωση ότι έχει καταχωρηθεί σωστά.

Post Written by