Η Turkish Airlines πήρε το βραβείο Market Leadership Award 2011

Η Turkish Airlines πήρε το βραβείο Market Leadership Award 2011

Turkish Airlines

Το μηνιαίο αμερικανικό περιοδικό Air Transport World, το οποίο θεωρείται πρωτοπόρο στον χώρο του και καλύπτει την παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία,  ανακοίνωσε πως η Turkish Airlines επελέγη να λάβει το βραβείο “Market Leadership Award 2011”.

Πρόκειται για ένα βραβείο το οποίο θεωρείται θεσμός και χαίρει της αναγνώρισης όλων των φορέων της αεροπορίας και της βιομηχανίας. Η τελετή παράδοσης της τιμητικής διάκρισης θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Renaissance, στην Ουάσιγκτον, στις 8 Φεβρουαρίου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Turkish Airlines, Dr. Temel Kotil, ο οποίος θα παραλάβει το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: “Το βραβείο αυτό μας δίνει θάρρος για την επίτευξη περαιτέρω επιτυχιών και αποτελεί απεικόνιση της σοφής στρατηγικής ανάπτυξης της Turkish Airlines”, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως “η Turkish Airlines γίνεται αποδεκτή ως πρότυπο για τη διαχείριση μιας βιώσιμης και κερδοφόρας στρατηγικής ανάπτυξης”.

Με τη σειρά του ο διευθυντής Σύνταξης του ATW, κ. Perry Flint, αναφέρθηκε στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της THY για “την επίτευξη τόσο μιας σταθερής και ταχείας ανάπτυξης, όσο και υψηλής κερδοφορίας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την βιομηχανία των αερομεταφορών, όπως ήταν το 2010”. Ο κ. Flint σημείωσε επίσης ότι η Turkish Airlines είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και πως η απόδοση της κίνησης της και των εσόδων της το 2010 έχει κατά πολύ υπερβεί την αεροπορική βιομηχανία στο σύνολό της.

Σημαντικό στοιχείο για την επιλογή της Turkish Airlines από την κριτική επιτροπή του Market Leadership Award 2011, ήταν η ταχεία ανάπτυξη της ΤΗΥ ως “αερομεταφορέα δικτύου”, σημειώνοντας σημαντική αύξηση του αριθμού των επιβατών που μεταφέρθηκαν από το 2005 έως το 2010.

Enhanced by Zemanta

Post Written by