Το “Ελευθέριος Βενιζέλος” αναδείχθηκε Ευρωπαϊκό Αεροδρόμιο 2011

Το “Ελευθέριος Βενιζέλος” αναδείχθηκε Ευρωπαϊκό Αεροδρόμιο 2011

Στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών απεδόθη ο τίτλος «Ευρωπαϊκό Αεροδρόμιο 2011» (“European Airport of the Year 2011”).

Παρά τη δυσμενή περίοδο που βρίσκεται ο χώρος των αερομεταφορών , ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ξεχώρισε για την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, την στρατηγική μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί καθώς και για την εταιρική του υπευθυνότητα και για αυτό το λόγο του απεδόθη από το βρετανικό Ινστιτούτο Διοίκησης Αερομεταφορών ο τίτλος «Ευρωπαϊκό Αεροδρόμιο 2011» («European Airport of the Year 2011») .

Το βρετανικό Ινστιτούτο Διοίκησης Αερομεταφορών είναι ένας διεθνούς κύρους οργανισμός ο οποίος διέκρινε την συνεχή ενεργή υποστήριξη του αερολιμένα προς τις αεροπορικές εταιρείες καθώς και για την προσφορά του στο τομέα της εργασίας και της απασχόλησης ανθρωπίνου δυναμικού. Επιπλέον τον διέκριναν για την σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας ειδικά αυτή τη δυσμενή περίοδο που βρίσκεται η χώρα μας.

Το Ινστιτούτο συγκεκριμένα αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ότι είναι «ένα αεροδρόμιο με ισχυρή πελατοκεντρική φιλοσοφία και συνεχή δέσμευση στην καινοτομία, ένα αεροδρόμιο που «κοιτάζει μπροστά».

Post Written by