Η Ryanair εγκαινιάζει το χειμερινό πρόγραμμα του 2015

Η Ryanair εγκαινιάζει το χειμερινό πρόγραμμα του 2015

Νέα δρομολόγια προς Βαρσοβία, Βερολινο, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη και περισσότερες πτήσεις προς Πάφο (δύο καθημερινές), Ρόδο (δύο καθημερινές) και θεσσαλονίκη (8 καθημερινές).

Η Ryanair εγκαινίασε το χειμερινό πρόγραμμα της Αθήνας για το 2015, με 5 νέα δρομολόγια προς Βαρσοβία, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη και περισσότερες πτήσεις σε 3 δρομολόγια (συμπεριλαμβάνοντας 8 καθημερινές πτήσεις προς Θεσσαλονίκη), συμβάλλοντας στη διακίνηση 2,4 εκατ. επιβατών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2015 θα προσφέρει:

  • 5 νέα δρομολόγια προς: Βαρσοβία, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη
  • 13 δρομολόγια σε σύνολο
  • Περισσότερες πτήσεις και βελτιωμένα ωράρια σε 3 δρομολόγια
  • 2,4 εκατ. πελάτες ανά έτος
  • 1.800 “παράπλευρες” θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας (σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία και έρευνα της ACI, όπου για κάθε 1 εκατ. επιβάτες στηρίζονται ως και 750 “παράπλευρες” θέσεις εργασίας στα διεθνή αεροδρόμια).

Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούνε να επιλέξουν ανάμεσα σε 13 δρομολόγια από την Αθήνα αυτόν το χειμώνα και παράλληλα να επωφεληθούν από αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, ολοκαίνουργια ιστοσελίδα καθώς και από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, οι οποίες καθιστούν τη Ryanair ως την ιδανική επιλογή για οικογένειες, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Η κα Δήμητρα Απατσίδου της Ryanair δήλωσε: “Η χειμερινή σεζόν έχει πλέον φτάσει και η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάσει την έναρξη του χειμερινού της προγράμματος από την Αθήνα, με 13 δρομολόγια σε σύνολο και νέα δρομολόγια προς Βαρσοβία, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη. Παράλληλα η Ryanair αύξησε τη συχνότητα πτήσεων  σε 3 δρομολόγια, με 8 καθημερινές πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη από το Νοέμβριο, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να συνδέει την Αθήνα με τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα.

Οι Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες επιλέγουν ήδη τη Ryanair, για τους χαμηλούς ναύλους, εξαιρετική εξυπηρέτηση και για το ευρύ δίκτυο δρομολογίων της. Πλέον μπορούν να κάνουν κρατήσεις μέσω της ολοκαίνουργιας ιστοσελίδας μας, να μεταφέρουν δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή και να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus και να αναμένουν ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις για το 2016.

Για να γιορτάσουμε την έναρξη του χειμερινού μας προγράμματος από την Αθήνα με 5 νέα δρομολόγια, απελευθερώνουμε θέσεις από 29.99 ευρώ από Αθήνα προς Βαρσοβία, Βερολίνο, Βουδαπέστη και Μπρατισλάβα για ταξίδια από τον Νοέμβριο ως τον Ιανουάριο του 2016, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 6 Νοεμβρίου. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο ανανεωμένο ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία”.

Η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, ανέφερε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα με την απόφαση της Ryanair να συνεχίσει τη δυναμική επέκτασή της στην αγορά της Αθήνας κατά την χειμερινή περίοδο, με την προσθήκη νέων δρομολογίων και την αύξηση των συχνοτήτων της. Η αγορά της Αθήνας παρουσίασε ταχεία ανάπτυξη κατά την τελευταία διετία, με διψήφιες αυξήσεις και η συμβολή της Ryanair σε αυτό το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ιδιαίτερα σημαντική. Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Ryanair, όπως όλους τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας”.

[Πηγή]

Post Written by